Treball, Talent i Tecnologia

El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) és una iniciativa que vol implicar activament les institucions, sectors econòmics i ciutadania de l’Anoia en el desenvolupament i l’impuls d’accions que afavoreixin la transformació i increment de competitivitat del sector agroalimentari de la comarca. 

En formen part 22 municipis anoiencs i, entre els principals objectius previstos, es vol afavorir un relleu generacional del sector, destacar-lo com un àmbit generador d’ocupació i líder en l’economia del territori, adaptar-ne l’activitat a les noves tecnologies existents i fomentar un consum sostenible de Km 0.

El programa Treball, Talent i Tecnologia vol, en definitiva, promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia. Pretén impulsar la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

Aquesta és una iniciativa coordinada pel Consell Comarcal de l’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i s’emmarca precisament en el seu Pla de Reactivació Econòmica i Social dels Municipis de la Província de Barcelona.

Foto de Gabriel Jimenez en Unsplash
crossmenu