Cupons d'Innovació

Obert el termini per a l’atorgament dels cupons d’innovació 

El Consell Comarcal de l’Anoia ha obert, en el marc de programa Treball, Talent, Tecnologia (TTT), el període per a l’atorgament dels cupons d’innovació. 

L’objectiu general d’aquesta iniciativa és el foment i l’impuls d’uns cupons que ajudin al finançament d’un servei d’assessorament per a productors i transformadors, del sector agrari i ramader, per incorporar tecnologia i millorar processos a les seves empreses. 

Les despeses finançables són serveis d’assessorament que hagi rebut o hagi de rebre l’empresa en algun dels següents àmbits: energia microeòlica, sistemes de reaprofitament de l’aigua, collars GPS als animals, optimització emmagatzematge i logística, sistemes de traçabilitat, sistemes novedosos per llaurar la terra, convertir residus en recursos, optimització de gestió de proveïdors o altres despeses que relacionin la cadena de valor agroalimentària i tecnologia.

Per tal de justificar el servei, i rebre el pagament, l'empresa haurà de presentar abans del dia 15 de juny de 2023 una memòria justificativa del servei obtingut, i el justificant de pagament dels serveis contractats per l’assessorament. S’atorgaran cupons amb un màxim de 1.000€ (amb IVA) per empresa.

crossmenu