abril 26, 2023

El Consell Comarcal obre el termini per a l’atorgament dels cupons d’innovació del programa Treball, Talent, Tecnologia

Amb aquests cupons es podran finançar serveis d’assessorament en àmbits com l’energia microèolica, sistemes d’aprofitament d’aigua, collars GPS per a animals i optimització d’emmagatzematge i logística, entre altres.

El Consell Comarcal de l’Anoia ha obert, en el marc de programa Treball, Talent, Tecnologia (TTT), el període per a l’atorgament dels cupons d’innovació. L’objectiu general d’aquesta iniciativa és el foment i l’impuls d’uns cupons que ajudin al finançament d’un servei d’assessorament per a productors i transformadors, del sector agrari i ramader, per incorporar tecnologia i millorar processos a les seves empreses. 

Les despeses finançables són serveis d’assessorament que hagi rebut o hagi de rebre l’empresa en algun dels següents àmbits: energia microeòlica, sistemes de reaprofitament de l’aigua, collars GPS als animals, optimització emmagatzematge i logística, sistemes de traçabilitat, sistemes novedosos per llaurar la terra, convertir residus en recursos, optimització de gestió de proveïdors o altres despeses que relacionin la cadena de valor agroalimentària i tecnologia.

Per tal de justificar el servei, i rebre el pagament, l'empresa haurà de presentar abans del dia 15 de juny de 2023 una memòria justificativa del servei obtingut, i el justificant de pagament dels serveis contractats per l’assessorament. S’atorgaran cupons amb un màxim de 1.000€ (amb IVA) per empresa.

Tota la informació es pot consultar al web elfuturestaalaterra.anoia.cat i les persones interessades hi poden contactar directament en tres punts físics: A Igualada, a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia o contactant als telèfons 93 805 15 85 (extensió 312) i 679 964 671, o bé a l’adreça sllopart@anoia.cat; a Piera, al Centre de Serveis la Bòbila, prèvia sol·licitud d’atenció al 93 776 00 76 o a piera.empresaiocupacio@ajpiera.cat; i a Calaf, al Centre de Recursos per l’Ocupació, també demanant hora al 93 869 82 49 o a calaf.ocupacio@calaf.cat.

El programa TTT és una iniciativa del Consell Comarcal de l’Anoia que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. I vol fer-ho mitjançant accions que facilitin l’avenç tecnològic i acompanyin la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

crossmenu