gener 20, 2022

El Consell Comarcal crea la Borsa de Treball de la Cadena de Valor del Sector Agroalimentari de l’Anoia

Des d’aquest nou recurs s’ajuda les empreses a trobar els perfils professionals que necessiten i també a trobar personal en pràctiques

El Consell Comarcal de l’Anoia ha creat, en el marc de programa Treball, Talent, Tecnologia (TTT), la Borsa de Treball de la Cadena de Valor del Sector Agroalimentari de l’Anoia.

Des d’aquest recurs s’ajuda els negocis i empreses d’aquest àmbit a la comarca en la seva recerca de personal. S’ofereix un servei d'acompanyament durant la cerca i selecció de les persones candidates més adients, mitjançant suport en la definició dels perfils demandats, preselecció dels candidats i informació dels ajuts i les bonificacions disponibles per al foment de l'ocupació i la contractació.

A banda, si es vol tenir personal en pràctiques, des de la Borsa de Treball s’ofereix una borsa de perfils professionals a disposició de les empreses, una coordinació dels convenis de col·laboració entre la persona candidata i l'empresa i un seguiment de l'adaptació, acompliment i encaix de la relació.

Amb aquesta nova eina es vol ajudar les empreses del sector, sovint petites explotacions o professionals autònoms, en la recerca dels perfils professionals necessaris. I, a banda, es vol fer créixer la percepció, entre les persones joves o demandants d’ocupació, que el sector agroalimentari és una bona opció de futur.

Tota la informació es pot consultar al web elfuturestaalaterra.anoia.cat i les persones interessades hi poden contactar directament en tres punts físics. A Igualada, a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia o contactant als telèfons 93 805 15 85 (extensió 312) i 679 964 671, o bé a l’adreça sllopart@anoia.cat; a Piera, al Centre de Serveis la Bòbila, prèvia sol·licitud d’atenció al 93 776 00 76 o a piera.empresaiocupacio@ajpiera.cat; i a Calaf, al Centre de Recursos per l’Ocupació, també demanant hora al 93 869 82 49 o a calaf.ocupacio@calaf.cat.

El programa TTT és una iniciativa del Consell Comarcal de l’Anoia que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. I vol fer-ho mitjançant accions que facilitin l’avenç tecnològic i acompanyin la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

crossmenu